Sonunda beklenenler gerçekleşiyor...

Adanaspor basketbol takımı yöneticilerinin nezaket ziyaretinde konuşan Adana Valisi İlhan Atış Büyükşehir Belediye spor fonunun liglerde mücadele eden tüm spor branşlarına ve amatörlere açık olması gerektiğini söyledi, aksi durumda gereğini yapacağını açıkladı

“GEREKİRSE MÜDAHALE EDERİM”

NEZAKET ZİYARETİ YAPILDI
Adana Valisi İlhan Atış bu sezon erkekler basketbol 2.liginde mücadele edecek olan Adanaspor basketbol kulübünün Başkan ve yöneticilerinin nezaket ziyaretinde sporla ilgili önemli ve ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Adanaspor Kulübü Derneği Başkanı Tevriz Dura ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımın yeni antrenörü ve yardımcısı da Vali ziyaretinde hazır bulundu.

DURA:YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR
Adanaspor Kulübü Derneği Başkanı Tevriz Dura bu sezon büyük bir maddi riskin altına girerek takımı şampiyon yaptıklarını ve ikinci lige çıkarttıklarını açıklayarak “şu anda 1 trilyonun üzerinde bir bütçeye ihtiyacımız var. Gelirlerimiz belli. Adanamızı Beko Basketbol ligine çıkartmak istiyoruz. Bu nedenle sizlerden büyük yardım bekliyoruz. Sizin babacan tavrınıza sığınıyoruz”dedi.

ATIŞ:GURUR DUYDUM
Vali İlhan Atış ise Adanaspor basketbol takımının 2.lige çıkmasından dolayı gurur duyduğunu söyleyerek “size yardım konusunda elimden gelen çabayı harcarım. Ayrıca tesislerinize gelerek sizi ziyaret edeceğim. Bu sezon vaktimin elverdiğince maçlarınıza da gelmek isterim. Bu kentte tüm spor branşlarının en üst liglerde temsil edilmesinden yanayım. Valilik olarak üzerimize ne vazife varsa yaparız”diye konuştu.

“İŞİN TAKİPÇİSİYİM”
Büyükşehir Belediyesi spor fonunun liglerde temsil edilen tüm spor branşlarına açık olması gerektiğini vurgulayan Adana Valisi İlhan Atış “hafta içesinde Belediye Başkanvekili ile görüşeceğim. İşçilerden kesilen paralar bir noktada harcanamaz. Bu ilde futbol, basketbol, voleybol, yüzme dalları da var. Ayrıca amatörlerimiz de asla ihmal edilmemeli. Spor fonu adil kullanılmalı, görüşmelerden netice alamazsam müdahale ederim. Ben bu işin takipçisiyim”şeklinde konuştu.

“CEBİNE GÜVENEN GELSİN”
“Sahipsiz Adana” şeklinde son yıllarda bir söylem oluştuğuna açıklık getiren Adana Valisi İlhan Atış “böyle bir söylemi asla kabul edemem. Bu kentin bir numaralı yöneticisi olarak sahipsiz bir şeymi varmı diye de sormak isterim. Hangi branş dalı olursa olsun kulüp yöneticiliğine soyunanlar önce kendilerine güvenerek bu işe soyunsunlar. Eğer sen sahip çıkamayacaksan orada işin ne? Vali olarak bu sahipsiz Adana söylemlerini kabul etmiyorum”dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder