Son günlerdeki tartışmalar hakkında..

Bildiğiniz üzere Adanaspor halkı kendi takımına da diğer takıma verilen kadar para talep etmişti.Fakat bunu kabullenemeyen diğer takım partizanları yaptıkları açıklamalarla ve yandaş medyanın desteğiyle engellemeye çalıştılar.Bahaneleri oldukça gülünç olan bu kişiler, yıllardır belediyenin parasını yemekten bıkmamış insanlardı.

Her sene gelen yönetim 1 trilyon borç bırakarak gidiyor, her sene eğer bu para verilmezse bu takım lige katılamayacak deniyor, her sene timsah gözyaşlarıyla belediyeden ve o takımlı Aytaç Durak'tan yeteri kadar(hatta fazlası ile) para alınıyor, takıma transferler yapılıyor, sonra başarısız olunuyor, alınan bütün oyuncular serbest bırakılıyor, böylece bütün para çarçur olup gidiyor ve her sene aynı senaryo dönüp duruyor...

Adanaspor ise bugüne kadar sadece eşit miktarda dağıtılan aylık 150.000 tl yardım ile geçinmiş, geçen sene başında diğer takım kapanmasın diye kendi parasını o takıma vermiş, üstüne diğer takıma yapılan 1.000.000 tl'lik yardıma! göz yummuş, devre arasında 2 futbolcu alıp süper lige çıkabilecekken 5 kuruş yardım yapılmadığı için transfer yapamamış ve süper ligi son anda averajla kaçırmış, bu yüzden de kendisine de eşit miktarda yardım yapılmasını istemiştir.

Bizim bu normal yardım isteğimize onların bahanesi ise şu olmuştur:
"Siz şirket takımısınız, size para gitse geri gelmesi yasal olarak mümkün değil, ki size yasal olarak para vermek mümkün değil!"

E çok bilmişler, o spor fonu sadece sizin SEYİRCİleriniz tarafından mı oluşturuluyor?
Belediyeye giden tüm kaynak sadece sizin SEYİRCİlerinizden mi oluşuyor?
HAYIR!
O spor fonu tüm ADANASPOR TARAFTARLARININ, küçüklerin annesinin babasının cebinden çıkan paralarla oluşuyor.Ve bu paradan da payımıza düşeni almak da en büyük hakkımız.

Hakkı hukuku bilmeyen diğer takım SEYİRCİLERİ,
Eğer payımıza düşen parayı almazsak bunu yasal yollarla almasını biliriz.Ama asla sizin gibi acınacak duruma düşüp, gülünç davranışlar sergileyip, şehrin iyi çocuğu ayaklarına yatıp kendimizi rezil etmeyiz.
BÜYÜK ADANASPOR TARAFTARLARI bu paranın her zaman peşinde olacaktır.
Siz ise dün ne iseniz bugünde öylesiniz..
Ama sizden ricamız ve önerilerimiz şunlar:
1.Eğer her sene bata çıka, her sene borçları kapatarak bir üst lige çıkamıyorsanız, Ankara asıllı kulübünüzü Sn. İlhan Cavcav'a satın daha iyi olur.
2.ADANASPOR TARAFTARININ sizin gibi aciz duruma düşmeyeceğini bilip, halkın takımı ayaklarıyla bu şehri sömürmeyi bırakın.


Artık bu şehirde sahipsiz olan biziz anladık ama bu şehrin yüz karası, karayılanı, aciz insanları, halkın değil BELEDİYENİN TAKIMI olan da sizsiniz bunu da anladık.

Kendini zeki sanan diğer takım seyircilerine artık tek çağrımız:
Ne haliniz varsa görün...

0 yorum:

Yorum Gönder