Cimbom'dan Kaplan'a !

Arda Turan jenarasyonunda Galatasaray'da birlikte oynayan Anıl Karaer ve Efecan Karaca yılar sonra Adanaspor formasıyla biraraya geldiler..

Cimbom'dan sonra
Kaplan'da buluştular

Galatasaray'ın altyapısında yetişen Anıl Karaer ve Efecan Karaca 2 yıl aradan sonra Adanaspor'da buluştular.. Cimbom'dan sonra Kaplan'da biraraya gelen iki genç yetenek 5 yıl beraber oynadılar.. Anıl Karaer ile Efecan Karaca Galatasaray'ın altyapısında birçok başarıya imza attılar.. Anıl Galatasaray ile A2 liginde 38 maç oynayıp 6 gol atarken, Efecan da A2'de 60 maç forma giyip 13 gol kaydetti.. Yıllarca Galatasaray altyapısında beraber oynayan ikili sadece son iki sezondur birbirlerinden ayrı kaldılar...
 
2008-2009 sezonunda birbirlerinden ayrılan ve Arda Turan jenarasyonundan olan Anıl geçen seneyi Beylerbeyinde geçirirken, Efecan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynadı. Son olarak geçtiğimiz sezonu Anıl Adanaspor'la, Efecan da Kartalspor ile tamamlarken bu ikili geçen yıl birbirlerine rakip oldular.. Galatasaray'dan ayrılan bu ikili iki yıl aradan sonra Adanaspor'un şampiyonluğu için buluştular.. "Efecan ile başka takımlarda oynasak da sürekli görüştük" diyen Anıl, birlikte yetiştiğin arkadaşınla Adanaspor'da buluşmanın farklı bir duygu olduğunu söyledi.. Efecan ise, Anıl'la Galatasaray'da iyi günleri olduğunu, şampiyonluklar yaşadığını ifade etti ve aynı başarıyı Adanaspor'da da yaşamak istediklerine dikkat çekti.

0 yorum:

Yorum Gönder