Sezonun ilk transferi Efecan Karaca...

Transferde suskunluğunu bozan Adanaspor'umuz ilk transferini çok önemli bir isimi alarak gerçekleştirdi.Henüz 21 yaşında olmasına pek çok kulübün listesine giren Galatasaray altyapılı Efecan Karaca, Adanaspor'umuza transfer oldu.



Oyuncu ile ilgili bilgiler verelim biraz da..

Kişisel Bilgiler 

Doğum Yeri    :         FATİH  / İSTANBUL
Doğum Tarihi  :        16 Kasım 1989  
Pozisyon       :         Sağ kanat 
Geldiği Takım  :        Kartalspor

2009-2010
29 Maç
2 Gol
12 Sarı Kart


1989 doğumlu olan Efecan Karaca Galatasaray altyapısında yetişti.. Arda Turan'ın jenarasyonunda yetişen Efecan ilk olarak Bank Asya'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un formasını giydi.. Geçen sezon ise Kartalspor ile Bank Asya'da büyük çıkış yakaladı..Bank Asya'da iki sezonda 60 maç oynadı ve iki sezon da 2'şer gol attı.. Geçen yıl 29 maçta 2 gol attı, 12 sarı kart gördü.Türkiye Kupası'nda altı maç oynayan Efecan ikisi özel olmak üzere 5 kez milli oldu..Galatasaray altyapısında ise A2 liginde 60 maç oynadı ve 13 gol attı..Geçen sezon forma giydiği Kartalspor'da, Hacettepe ve Bucaspor'a karşı gol atabildi..







Bayram Akgül:Nokta transferler yapıyoruz
Adanaspor Kulübü başkanı Bayram Akgül uzun süredir takip ettikleri Efecan’ın yeni sezonda Turuncu Beyazlı formayı giyeceğini ve önemli bir oyuncu transfer ettiklerini söyledi.Çok fazla transfer yerine takıma faydalı ve formayı layıkıyla taşıyacak oyuncuları takıma kazandıracaklarını belirten Başkan Akgül ‘’ Yeni sezonda Süper lige yükselmeyi hedefliyoruz.Bu doğrultuda hocamızın isteği doğrultusunda nokta transferler yapacağız.Efecan’ı geçen sezon kadromuza katmak istemiştik.Tartarlarımız sabırlı olsun.Takımı mutlu sona ulaştıracak isimleri birer birer kazandırılacaktır’’dedi.
Efecan:Saha içinde agresifim
Takımın çiçeği burnunda transferi Efecan Karaca sezonun sona ermesini ardından birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Adanaspor’u seçtiğini ve yeni forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini açıkladı.Geçen sezonun ilk yarısında yine Adanaspor’la transfer görüşmesi yaptığını belirten genç futbolcu ‘’ Bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Başkanımız Bayram Akgül’e ve Kemal Kılıç'a teşekkür ederim.Başkanımız da hedefleri olan hırslı bir insan.Geçen sezon Süper ligi son anda kaçıran Adanaspor bu sezon hak ettiği yere gelecektir.Takımda çok yetenekli oyuncular var.Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum’’ifadesini kullandı.
Arda Turan jenarasyonunda Galatasaray altyapısından yetiştiğini hatırlatan Efecan Karaca, "O dönemde Anıl Karaer ile birlikte forma giydik. Büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum ve çok heyecanlıyım. Adanaspor'un geçen yıl lige çıkmasını çok istedim. Bu sezon takım arkadaşlarımızla birlikte Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum. Geçen sezon Adanaspor İstanbul'da, Kartal'da Adana'da iyi futbol oynadı. "dedi.. Kartal formasıyla 29 maç, 2 gol ve 12 sarı kart görmeni nasıl karşılıyorsun? sorusuna Efecan Karaca, "Saha içerisinde çok agresif olmamdan kaynaklanıyor.. İnanılmaz derecede kazanma hırsım var. 5 Ocak stadına çıkacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde cevaplandırdı..

0 yorum:

Yorum Gönder