Okan Koç Adanaspor'a Çok Yakın!

Dün Ntvspor kanalında bir açıklama yapan Okan Koç, teknik direktör Kemal Kılıç ve Başkan Bayram Akgül ile görüştüğünü ve transferinin %99 bittiğini söyledi. Bu haber gerçekten de bizi çok mutlu eden bir haber oldu. Çünkü ilk yarı bittiğinden beri her internete girdiğimizde bir transfer haberimizi okumak istiyorduk fakat bir türlü olmuyordu. Ceyhun transferi ise hala netlik kazanmadı. Ama artık transferde ilk somut adım atılmış gibi görünüyor.

Okan Koç, yıllar önce 3 büyüklerin paylaşılamayan futbolcusuydu fakat o Beşiktaş'ı tercih etti. Oradan ayrıldıktan sonra büyük düşüş yaşayan Okan Koç, Altay'dan da serbest bırakıldı. Disiplinsiz davranışları olduğu söylenen Okan dileriz takımımızın aile bütünlüğüne zarar veren bir futbolcu olmaz - ki sanmıyorum-.
Ayrıca Okan Koç, bu sezon Adanaspor ile Altay arasında oynanan Bank Asya 1. Lig maçında taraftarlarımızın(onların taraftar olduğuna inanmıyorum) kafasına taş attığı futbolcuydu. Bu olaya rağmen Adanaspor'u tercih etmesi de ayrı bir şey. Ayrıca sezon başında almak istediğimiz fakat alamadığımız Serdar Samatyalı TFF 2.Lig takımlarından Elazığspor ile anlaşmış. Bu da çok garip bir haber, değil mi?..

0 yorum:

Yorum Gönder