Bu yazı herkese gitsin. Yeni Yılınız Kutlu Olsun!..





Eveet. Bir yıl daha geride kaldı. Bu yıl acısıyla tatlısıyla bitti fakat bakalım gelecek yıl nasıl olacak,  neler getirecek?



Maddi, manevi konular, para, sağlık, okul, iş, aş, haydar baş :D gibi konular geçti gitti. Çok üzüldüğümüz veya  çok sevindiğimiz şeyler artık önemli değil. Hepsi geçti gitti... İşte hayat böyle. Ne bir şeye çok üzüleceksin, ne de çok sevineceksin. Hayatın neler getireceği belli olmaz. Belki hepiniz piyangonun size çıkmasını istiyorsunuz. O parayla hayatınızın daha iyi olacağını düşünüyorsunuz. Ama belki şu andaki yaşamınızdan daha kötü bir hayat bile sizi bekliyor olabilir. Bu yüzden eğer piyango çıkarsa bana verin ben onu iyi kullanırım :)

Adanaspor açısından baktığımızda ise çok garip bir sene geçtiğini görüyoruz. Bundan tam bir sene önce hala kafamızda ligden düşermiyiz sorusu vardı. Şampiyonluk havası ise 2 ay sonra oluştu. Umarım bu sene şampiyonluk havasına hemen gireriz ve özlediğimiz süper lige çıkarız.


Başkanımıza, teknik direktörümüze, teknik kadromuza ve futbolcularımıza sağlık, mutluluk, huzur ve şampiyonluğu getirecek kadar güç diliyorum. Taraftarımızın ise yine görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.


Tüm Adanaspor ailesinin yeni yılı kutlu olsun...


Nice Turuncu Yıllara!.. 




0 yorum:

Yorum Gönder