Ligin ilk yarısı ve Adanaspor...

Acısıyla tatlısıyla bir devreyi geride bıraktık.Sancılı, seyircisiz, bol kırmızı kartlı, bol olaylı maçlarımız oldu.
Kimi zaman galibiyet sevincini sessiz bir şekilde kutladık, kimi zaman puan kaybını federasyona bağladık, bazen futbolcuya bazen başkana bazen teknik direktöre bazen de kendimize kızdık ama hiçbiri bizi Adanaspor sevgisinden ayırmadı.
Bence ilk yarıda bu kadar seyircisiz maç cezası almış bir takım olarak ayrıca ilk yarıda sadece 8 maç evimizde yaparak 29 puan toplamak müthiş bir başarıdır.



Bizim statta izleyebildiğimiz maçlar: Hacettepe, Samsun, Ordu, Altay...
Diğer bütün maçlar bizim için deplasmandı.Arka arkaya oynadığımız Bolu ve Buca deplasmanlarında kaybedilen 6 puan ve görülen çok sayıda kırmızı kart Ekrem Al'ın istifasına sebep oldu. Gidişi daha iyi mi oldu derseniz, sadece Kemal Kılıç geldi diye iyi oldu diyebilirim.Yoksa diğer teknik direktörler de Ekrem Al'dan farksızdı. Ama Kemal hoca hem Adanalı hem bizi 2 sene önce çalıştırmış hem de taraftarların sevdiği bir isim olarak direkt ön plana çıkıyordu. Bu yüzden ona güvenimiz tam. İkinci yarıda nokta transferlerle şampiyonluğa ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.
İlk yarıda en üzüldüğüm maçlar Erciyes ve Dardanel maçları oldu. İkisini de yenebilirdik ama yine saçma sapan puan kayıpları yaşadık.4 puan zaten oradan uçtu gitti. Eğer o puanlar da olsaydı ilk yarı için 33 puan çok daha güzel olurdu.Ama ikinci yarıda bu puan kayıplarını telafi etmeliyiz ve Bolu ve Buca arka arkaya bize gelecek eğer onları da yenersek değmeyin keyfimize :)
İkinci yarıda en az 35 puan alacağımıza inanıyorum.64 puan da bize play-off için rahatlıkla yeter ama ilk 2 için karabük ve konyanın yapacağı maçlar önemli olacak.Altay'ı saymıyorum bile çünkü onlar ikinci yarıda düşüş yaşayacaklar.Karşıyaka ise çıkışa geçecek sonra yine durulacak.Karabük bu çıkışını devam ettirecek.Konya ise ne yapacağı belirsiz ancak yenilmiyorlar bu ortada.
Bizim yapmamız gereken şey evimizdeki 9 maçı da yenmek. Bunu başarırsak bize yeter. Ben takıma güveniyorum.Umarım başaracağız...
VirAdanaspor...

0 yorum:

Yorum Gönder